Drøbak Kino

Drøbak har egen kino, i et vakkert bygg ved torget. Drøbak er stolt av sin kino, og med nytt digitalt framviserutstyr kommer den ene verdenspremieren etter den andre.

Innganspartiet til Drøbak kino fra Storgata. Blå dør på gul mur og filmplakater på utsiden.

Drøbak kino er blitt digitalisert, og rustet opp kratig de siste par årene. Salen har fått myke deilige stoler, og publikum kommer i et stadig større antall.

Det er med andre ord en moderne kino vi snakker om. Både bilde og lyd er av ypperste storkinokvalitet, og det er ingen grunn ti å se filmer andre steder enn på Drøbak kino. Det er popcorn i pappbegre og sjokolade i brystlomma, deilige seter og intim atmosfære. Dette er årsakene til at besøket bare stiger og stiger.

- Vi forsøker hele tiden å være i forkant med filmer, og er kresne på hva vi tar inn, sier kinosjef Pål Andresen. Han har lansert en rekke nye tilbud på kinoen de siste årene, alt fra spebarnforestillinger, skoleforestillinger, dagforestillinger for eldre, til visning på tidspunkter ingen tidligere trodde folk ville besøke en kinosal.

Kinoen brukes i tillegg til teater- og revyforestillinger, og høsten 2011 er det nok en revy med Drøbak Studiescene. I mangel på egnet storstue er Drøbak kino en hyggelig teatersal. Og med nylig innvilget skjenkebevilgning åpner mulighetene seg for å sprette champagne  på premierer og forestillinger av ulike slag.

Besøk Drøbak kino sine egne hjemmesider »