Båthavna i DrøbakNewest

Most Popular


RSS Frogn Kommune News Feed

 • Seiersten under bygging 29. September 2014
  Neste høst vil idrettsanlegget på Seiersten framstå med nytt bygg, nytt dekke både for fotball og friidrett. Nye tribuner og forskjønning av uteområdene er også planlagt. Men før vi kan glede oss over dette, vil naturlig nok byggeprosessen ha konsekvenser både for naboer, elever og ansatte ved Drøbak skole og Seiersten ungdomsskole og publikum for øvrig.
 • Feil! 25. September 2014
  Akershus Amtstidende skriver torsdag 25. september 2014 både på forsiden og i sak inne i avisen om skjenkekontroller ved serveringsstedet Bare Mas Tapas og Bar i Drøbak, der Ali Afshar hevder følgende: «Vi har på kort tid hatt 25 kontroller.». Dette er ikke riktig, og Frogn kommune korrigerer: Det er hittil i år gjennomført tre - 3 - kontroller ved Bare Mas
 • Ung i Frogn 25. September 2014
  Ungdata-undersøkelsen 2014 for Frogn kommune er nettopp presentert, og viser blant annet at det er tøft å være jente i Frogn og at selv om det gir lav status å bruke hasj og alkohol, er det lett å få tak i rusmidler. Undersøkelsen inneholder viktige tall som gir et godt grunnlag for å finne de riktige strategiene for kommunens ungdomssatsing - i samarbeid me
 • Verdensdagen for psykisk helse: Stress ned! 25. September 2014
  Frogn kommune markerer Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema kan sikkert mange kjenne seg igjen i: Hverdagsstress og psykisk helse - se hverandre og senk skuldrene! Se det spennende programmet for årets markering.
 • Samtalegruppe for pårørende til personer med demens 25. September 2014
  Vi tilbyr ulike samtalegrupper i høst for ektefeller og andre nære pårørende til personer med demens. Her kan du få vite mer og dele erfaringer med andre i samme situasjon.

RSS Latest from Amta

Arrangement

There are no upcoming events.

View Calendar