Drøbak Havnefestival

When:
27. July 2018 heldags
2018-07-27T00:00:00+02:00
2018-07-28T00:00:00+02:00
Where:
Sjøtorget
Havnegata 4
1440 Drøbak
Norge
Cost:
425 / 1.495,– (festivalpass tre dager)
Contact:
Drøbak Havnefestival
909 14 660 / 951 38 213

Havnefestival_featuredHei folkens, Drøbak Havneblues er i endring!

Vi har endret navn! I fjor utvidet vi til fire dager med Country-, Ungdom-, Rock- og Bluesdager. I den forbindelsen fikk vi en del tilbakemeldinger som gikk på «hvorfor heter dere Blues da?». I år har vi derfor bestemt at vi endrer navn fra Drøbak Havneblues til Drøbak Havnefestival!

Ved å gjøre dette vil vi bedre kunne stå for det som opprinnelig var intensjonen med festivalen, å være en «byfestival». Som mange allerede vet ble Drøbak kjent som by grunnet de mange seilskutene som la til, og ikke minst for «havna vår». Det hendte jo at Oslofjorden frøs igjen, seilskutene måtte da legge til i Drøbak for å losse varene slik at de kunne fraktes til Oslo med hest og kjerre. Havna har alltid vært et samlingspunkt, og vil alltid være det!

Vi vil lage en gledesfestival og få tilbake den stemningen som engang var i «Svingende sorgløse sommer-Drøbak». Alle som husker Enerhaugens fantastiske bilde (nedenfor) vet jo at det er fra havna «vår». Og siden vi ønsker å være en byfestival så har vi i år innledet et samarbeid med utestedene om å arrangere konserter på flere steder i byen under festivalen. Så da mener vi at tiden er inne for å endre navnet, til å inkludere alle.

Vi gleder oss til å se deg på sommerens festival – det gjelder alle – fra fjern og nær.

Svingende, sorgløs hilsen
Drøbak Havnefestival

Løpende oppdatert informasjon og billetter på www.havnefestivalen.no

havnefestival-enerhaugenbilde

Stengt for kommentarer