Jonas Fjeld på Gitarer ved Fjorden

When:
17. August 2018@18:00
2018-08-17T18:00:00+02:00
2018-08-17T18:15:00+02:00
Where:
Drøbak Gjestehavn
Badehusgata 27
1440 Drøbak
Norge
Cost:
230 / 375
Contact:
Gitarer ved Fjorden

Jonas Fjeld erstatter for en syk Finn Kalvik, heldigvis vet disse Gitarkameratene å ta vare på hverandre.

Opplagt er det slik for Jonas Fjeld siden «Engler i sneen» er den sangen han aldri kan utelate fra en konsert. Sangen og følelsene i låta som det norske folk har trykket til sitt bryst og kåret til tidenes tredje beste norske låt. Bare slått av en viss internasjonal «Take on me» og en trøndersk «Lys og varme». Men Jonas Fjeld er så mye mer. I et land som alltid har holdt countrymusikkens tradisjoner til sitt bryst, har han skapt sin tidløse norske versjon av det amerikanske. En versjon der fortellinger som formidles gjennom dyktige tekstforfattere fra Ole Paus til Jo Nesbø veies like tungt som hans nøye harmoniserte melodi. Jonas Fjeld har over et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende musiker vært en av våre mest erfarne og respekterte artister. I antall år, noen av dem langs landeveier du trodde var et folkeeventyr, ligger han et hestehode foran både Bjørn Eidsvåg og Åge Aleksandersen. Eldre ungdom som synes å bli bare bedre med årene selv om hårfestet kryper oppover.

Jonas Fjeld har kommet dit han er som en folkets favoritt gjennom å turnere Norge på kryss og tvers i snart 50 år. Det gleder spesielt å se at han liksom Johnny Cash bruker alderen og erfaringen, og et frodig band, til stadig å gjøre seg aktuell og vanskelig å komme utenom. Det er jo det livet handler om. Å finne frem til det tidløse i en sang som publikum aldri vil legge bort, som berører. Som han har gjort det med «Engler i sneen», «Sett bagen fra deg» og «Drammen i regn», eller på engelsk med «When morning comes to America» som han gjorde sammen med Eric Andersen og Rick Danko fra The Band på 90-tallet, for å ta et lite utvalg. En hardt arbeidende turne-artist som med enkle fakter, en uslitelig kjærlighet til låtskriver-tradisjonen og en jovial utstråling lar seg enkelt beskrive med ett eneste ord: Ekte.

Velkommen skal dere være

Vi ønsker Finn Kalvik god bedring og ønsker han velkommen i 2019. Nå gleder vi oss til konsert med Jonas Fjeld som var her i fjor som endel av «de rustne herrer»

• Kollektivtransport: Buss til endestasjon Drøbak Brygge.

• Dørene åpner kl 17.00.

• Billetter i døra eller forhåndsbestill HER!

Hele programmet for Gitarer ved Fjorden og Standup ved Fjorden:

gitarer-v-f-oppdatert

 

 

Stengt for kommentarer