Kreative Drøbak

Her vises mangfoldet i Drøbak


coucheron

Julie og David Coucheron i Drøbak Kirke lørdag 19. august

Søskenparet fra Nesodden, David (fiolin) og Julie Coucheron, (klaver) avslutter årets serie med Sommerkonserter i Drøbak kirke. Det blir en konsert med det ypperste av lokale krefter, og som i flere år har gjort seg bemerket langt utenfor Norge. Konserten lørdag 19. august starter kl. 12.00 i Drøbak Kirke.

Les hele saken »
oslofjortden-kunstsenter-6

Oslofjorden Kunstsenter

Oslofjorden Kunstsenter finner du på venstre hånd når du kjører inn i Drøbak. Her arrangeres det utstillinger, workshops, aktiviteter for barn og malerkurs for voksne. Det er Elisabeth Frøberg (bildet) som står for driften. Velkommen til et miljø som føyer seg naturlig inn i Drøbaks mangeårige kunstnertradisjoner.

Les hele saken »
gustino-aktuell_3452

Frisør med sterkt fagmiljø

Frisørsalongen Gustino i Torggata 4 ønsker kundene velkommen til lekre lokaler. Daglig leder Gunn-Heidi Iversen er Seniorstylist og en anerkjent ekspert innen hår- og hudpleiemidler. Sammen med kompanjong Stine Edvartsen driver hun også salongen AZUR i Storgata 21.

Les hele saken »
Elisabeth Meisal ønsker velkommen til Guri Malla som er kjent for sin hjemmeproduserte Drøbak-Is.

Guri Malla Is & Kaffebar

Velkjente Guri Malla har tatt spranget fra kiosk til bar. I overkant av Drøbak Torg får du nå is, kaffe, lunchretter og et glass vin, smoothies, milkshake og gode desserter. Den store spesialiteten er egenprodusert Drøbak-Is!

Les hele saken »
Mona Frostrud byr på selvlagede sjokoladefristelser.

Sjokolademakeriet

Drøbaks søteste forretning baserer seg på kortreiste råvarer, egeninnsats og håndlaget sjokolade i Torggt. 1. Mest populær er Drøbak-sjokoladen “Fru Tangen”, med innblandet sukkertang!

Les hele saken »