Kreative Drøbak

Her vises mangfoldet i Drøbak


Det er en stor begivenhet når Sølvguttene synger i Drøbak Kirke lørdag 26. mai

Lørdag 26. mai: Sølvguttene og Drøbak Mannskor

Historien om Sølvguttene startet i 1940. Da etablerte den legendariske dirigenten Torstein Grythe et norsk guttekor i Oslo. I 1967 slo koret seg sammen med NRKs guttekor og fikk navnet Sølvguttene. Siden da har de sunget til gull. Koret ble opprinnelig startet som en liten gruppe solister fra Oslo Domkor hvor Torstein Grythe var sanger og musikalsk […]

Les hele saken »
oslofjortden-kunstsenter-6

Oslofjorden Kunstsenter

Oslofjorden Kunstsenter finner du på venstre hånd når du kjører inn i Drøbak. Her arrangeres det utstillinger, workshops, aktiviteter for barn og malerkurs for voksne. Det er Elisabeth Frøberg (bildet) som står for driften. Velkommen til et miljø som føyer seg naturlig inn i Drøbaks mangeårige kunstnertradisjoner.

Les hele saken »
Elisabeth Meisal ønsker velkommen til Guri Malla som er kjent for sin hjemmeproduserte Drøbak-Is.

Guri Malla Is & Kaffebar

Velkjente Guri Malla har tatt spranget fra kiosk til bar. I overkant av Drøbak Torg får du nå is, kaffe, lunchretter og et glass vin, smoothies, milkshake og gode desserter. Den store spesialiteten er egenprodusert Drøbak-Is!

Les hele saken »
Mona Frostrud byr på selvlagede sjokoladefristelser.

Sjokolademakeriet

Drøbaks søteste forretning baserer seg på kortreiste råvarer, egeninnsats og håndlaget sjokolade i Torggt. 1. Mest populær er Drøbak-sjokoladen “Fru Tangen”, med innblandet sukkertang!

Les hele saken »