Fornyelse i Aasheim-gården

To forretninger under samme tak: Min-butikk og SkinLounge trives og lykkes i hverandres selskap.

Kine Mørk Johnsen og Laila Moe-Stein ønsker velkommen til Skin Lounge og Min-butikk Drøbak.

Kine Mørk Johnsen og Laila Moe-Stein ønsker velkommen til Skin Lounge og Min-butikk Drøbak.

Da den ærverdige konfeksjonsforretningen “Trygve Aasheim” opphørte for et drøyt halvår siden, flyttet to optimistiske nye bedrifter inn: Kine Mørk Johnsen driver “Skin Lounge” og Laila Moe-Stein “Min-butikk Drøbak”. Her handler det om personlig hudpleie og velvære og om smakfull bekledning for både hun og han.

Hånpleie er en av KInes spesialiteter.

Håndpleie er en av Kines spesialiteter.

Kine er utdannet hudterapeut på Den Franske Kosmetologskole. Hun tilbyr hud- og fotpleie, kroppsmassasje, manikyr og pedikyr. En rekke kvalitetsprodukter er til salgs i forretningen. Hun har 13 års yrkeserfaring og opplever at den nye plasseringen midt i bybildet i Drøbak bidrar positivt til driften.

Laila har bakgrunn som make-up artist, og viderefører konfeksjonstradisjonen i bygningen. Her er det et godt utvalg av jakker, kjoler, bluser, skjorter, kåper, undertøy, utejakker – av kjente varemerker som Dagmar, Second Female, Just Female og Designers Remix. Hun satser på kvalitet i ulike prisklasser, og har også herreklær å by på. Hun lager og selger også smykker under merket LiLu.

 

Medarbeider Tonje-Marie Røste viser fram litt av utvalget i Min-butikk Drøbak.

Medarbeider Tonje-Marie Røste viser fram litt av utvalget i Min-butikk Drøbak.

min-skin-amtaDe to enhetene trives godt sammen innen “Bli ny”-konseptet i Lindtrupbakken 2. Her holdes kundekvelder med tema styling, make-up og hudpleie. Og selvsagt deles det ut en “bli ny”-premie!

 

 

 

 

shapeimage_1[1]Skin Lounge – Tlf 476 82 277

jensen.kine@online.no  http://www.skinlounge.no

 

 

Min-logoMin-butikk Drøbak

Tlf 412 12 808

laila@freshmaker.no

https://nb-no.facebook.com/minbutikkdrobak