Frisør med sterkt fagmiljø

Frisørsalongen Gustino i Torggata 4 ønsker kundene velkommen til lekre lokaler. Daglig leder Gunn-Heidi Iversen er Seniorstylist og en anerkjent ekspert innen hår- og hudpleiemidler. Sammen med kompanjong Stine Edvartsen driver hun også salongen AZUR i Storgata 21.

Daglig leder Gunn-Heidi Iversen flankert av medarbeiderne Veselina Johannessen, Karoline Frantzen og Mari Malnes Mathisen.

Gunn-Heidi Iversen flankert av medarbeiderne Mari Malnes Mathisen, Karoline Frantzen og Veselina Johannessen.

Det er en lekker frisørsalong som møter oss når vi besøker Gustino. Lys og stilren innredning og et romslig lokale med spesialdesignet belysning – her har man investert bevisst i å skape den rette rammen rundt et oppegående fagmiljø.

Medarbeiderne trener på ny frisyre.

Medarbeiderne trener på ny frisyre.

– Vi lever på å holde et høyt faglig nivå, forteller daglig leder Gunn-Heidi Iversen. – Sammen med salongen AZUR, som vi også eier, er vi en stor arbeidsplass i hjertet av Drøbak. Fem medarbeidere i Gustino og fire i AZUR gir et team på ni medarbeidere, og vi har det stort sett travelt året rundt. Vi tar oss av både festfrisyrer og den daglige sveisen. Stikkordet er at du skal være velstelt slik du selv ønsker når du har vært hos oss.

Kundekvelder og kurs er viktig for Gustiono.

Kundekvelder og kurs er viktig for Gustiono.

Kurs og kundekvelder

– Vi ser proffe ut, og vi er også proffe, fortsetter Gunn-Heidi. – Vi holder kurs for profesjonelle frisører, men også kundekvelder der vi deler med oss av vår kunnskap. Vi har hatt 250 personer på show samme kveld, da måtte vi låne større lokaler hos Perlen i Vindfangerbukta.

Full konsentrasjon hører med i frisørfaget ...

Full konsentrasjon hører med i frisørfaget …

Men vi holder også kundekvelder her i vår egen salong hvor folk kan lære om styling, make-up og pleiemidler. Vi er orientert om moter og trender og ønsker å imøtekomme kundenes ønsker hundre prosent. Vi har også kontakt med eksterne artister på make-up området. Også innen reklame tar vi oppdrag med styling av modeller. Og mange bruder kommer pyntet fra oss til bryllupsdagen …

Anette Haugerud Røst og Viktoria Magnusson ønsker velkommen til AZUR.

Anette Haugerud Røst og Viktoria Magnusson ønsker velkommen til AZUR.

Rikt utvalg av pleiemidler

I lokalet er det et bugnende utvalg av alle slags hår- og hudpleiemidler, så her kan man saktens trenge faglig råd om hvilke produkter som passer akkurat for deg. Godt synlig fra den lille sittegruppen for ventende kunder går et bildeshow som viser frisyrer, styling og salongens egne medarbeidere i full sving.  Alt samler seg til et meget stilsikkert miljø med en behagelig atmosfære. – Og det gir et godt salg av pleiemidler, en viktig del av vår virksomhet, smiler Gunn-Heidi.

AZUR – et preg av Gamle Drøbak

Også hos AZUR i Storgata 21 møtes vi at et behagelig miljø og en salong med et rikt utvalg av pleieprodukter. Særpreget i den gamle tømmerbygningen skaper en varm atmosfære rundt de moderne, funksjonelle frisørstolene. Lafteveggene med gammelt tømmer er “hentet fram fra glemselen” og gir en flott kontrast som framhever tilbudet om moderne styling og klipp.

Begge salongene har åpent:
• Mandag – fredag 10.00 – 17.00
• Torsdag 10.00 – 19.00 • Lørdag 10.00 – 15.00

 

gustino_logo_transparent_200x46 (1) (1)

Torggata 4, 1440 Drøbak. Tlf 64 93 93 00 / 913 34 543
gunnheidi@gustino.no
https://facebook.com/pages/Gustino-frisør

 

azur-logo-litenStorgata 21, 1440 Drøbak
Tlf 64 93 08 72 / 917 26 936
post@azurfrisor.no
www.azurfrisor.no