Håndverksbakeriet – unik bakst og italiensk pizza

Håndverksbakeriet startet i Drøbaks trangeste lokaler i Buggebakken. Nå har de ekspandert til Torggata 6, til Dyrløkke, Vinterbrosenteret og Lillestrøm!

Mette Ulrichsen sammen med sine franske bakere. Fra venstre: Floriant, Freddy og Brice.

Mette Ulrichsen sammen med sine franske bakere. Fra venstre: Floriant, Freddy og Brice.

– Leveregelen hos oss er at vi baker og selger under samme tak. Her dyrker vi opplevelsen av nybakt med sprø skorpe. Og alt bakverket bærer preg av gode råvarer og tradisjonsrikt bakerhåndverk. Det sørger mine franske bakere for!

Håndverksbrød – fristende!

Håndverksbrød – fristende!

Mette Ulrichsen har bakgrunn som økonom og revisor, men hadde lyst til å gi yrkeslivet “en ny vår”. Resultatet ble gründerbedriften Håndverksbakeriet i Drøbak. Hun studerte bakerier basert på håndverkstradisjoner og satset på unik kvalitetsbakst. Bakeriet byr på alternativer til industrielt bakverk. I hyllene ligger nøttebrød, åttekorn, landbrød, byggbrød, kneip, speltbrød, loff, franske baguetter og rundstykker.

Søtlig bakverk, foccaccia og mini-pizzaer rett fra ovnen.

Søtlig bakverk, foccaccia og mini-pizzaer rett fra ovnen.

I det rustikke lokalet flokker folk seg rundt bordene mens de nyter nylaget kaffe eller te av mange varianter – sammen med påsmurte baguetter, salater, quishe, boller eller kanelsnurrer. For de som liker kaker og søtsaker av fransk opprinnelse, er det også litt av hvert å velge mellom – alt sammen skapt under samme tak av flinke hender.

Konsentrert kvalitetsmeny

– Vi innestår 100% for våre produkter, forteller Mette. – Vi bruker ikke margarin, men smør. Gluteninnholdet er det samme naturlige som vi finner i meltypene, og vi bruker ingen tilsetningsstoffer.

Rocco byr på ekte, italiensk pizza.

Rocco byr på ekte, italiensk pizza.

Våre seks franske bakere er ekte fagfolk som brenner for yrket sitt, og bransjen legger nå merke til oss. Vi sprer oss ikke over flere produkter enn vi kan servere med kvalitet. Vi holder også prisene på et lavt nivå.

Siste tilskudd til serveringstilbudet, er ekte italiensk pizza. Vi har en meny med åtte typer pizza, men komponér gjerne pizzaen selv. Mosarella-osten er spesialimportert, og vi har vår egen italienske pizzabaker. “Grab & Go” – eller spis pizzaen her hos oss!

 

HVB-logo-chocolateÅpningstider:
• Mandager 08.00 – 17.00
• Tirsdag–søndag 08.00 – 21.00

Torggt. 6, 1440 Drøbak

Tlf 40 67 25 32

E-post: mette@haandverksbakeriet.no

www.facebook.com/håndverksbakeriet