Sjokolademakeriet

Drøbaks søteste forretning baserer seg på kortreiste råvarer, egeninnsats og håndlaget sjokolade i Torggt. 1. Mest populær er Drøbak-sjokoladen “Fru Tangen”, med innblandet sukkertang!

Mona Frostrud byr på selvlagede sjokoladefristelser.

Mona Frostrud byr på selvlagede sjokoladefristelser.

Mona Frostrud startet Sjokolademakeriet i november 2013 og har etablert seg som en vellykket spesialforretning midt i hjertet av Drøbak. – Julesalget ble en stor suksess i fjor, og gjennom året har vi en del høydepunkter som setter produktiviteten på prøve: Morsdag, Valentines Day og ikke minst påsken. Vi lager verdens mest fristende og velfylte påskeegg, de er allerede blitt en snakkis, foreller Mona.

Medhjelper Herman Brun i full gang med å lage nye fristelser.

Medhjelper Herman Brun i full gang med å lage nye fristelser.

Humørsjokolade

– På basis av belgiske kvalitetsråvarer håndlager vi sjokolade for alle anledninger, produsert i butikken. Da blir det litt utfra dagens humør: Noen ganger fresende sterk chili-sjokolade, andre ganger fylt med bringebærkrem. Vi plukker bringebærene selv, og baserer oss på lokale råvarer så langt mulig. Vi lager kakepynt og konfekt på bestilling. En av våre spesialiteter er bordkort til fødselsdager –  laget av sjokolade som gjestene kan spise opp sammen med desserten. En gang laget vi faktisk et “gavekort” i form av en flat traktor til en odelsgutt på fødselsdagen hans!

Barrista-kaffe

drobaksjokoladen_4460Hos Sjokolademakeriet kan du sette deg ned med en kopp kaffe laget på ekte barrista-manér, basert på nybrente bønner hentet fra leverandør i Oslo. I hyllene finner du også “gaven til den som har alt”: Te, eddikk, balsamico, fersk honning, olivenolje, chutney, marmelader, sennep og “koseartikler” som lys etc. Lokalkoloritten blir ivaretatt av Drøbaks-sjokoladen “Fru Tangen” som inneholder sukkertang fra havet, forretningens mest populære produkt!

Sjokolademakeriet har åpent:

• Onsdag: 10.00–17.00
• Torsdag: 10.00–18.00
• Fredag 10.00–17.00
• Lørdag 10.00–16.00
• Søndag, mandag og tirsdag er stengt.
Utvidet åpningstid rundt høytidene.
Kontakt Mona for bestillinger eller åpningstid rundt jul og påske.

Adresse: Torggt. 1, 1440 Drøbak
Tlf 92 80 46 39 / mona@sjokolademakeriet.no

https://nb-no.facebook.com/Sjokolademakerietsjoko_4458