Frogn på langs 2018 for hele familien!

Søndag 9. september er det Frogn på langs – en turmarsj der du vil bli forbløffet over hvor mye skog og mark som venter på deg i traktene rundt Drøbak. Frognmarkas Venner står som arrangør.

Frogn på langs 2017 er en glimrende aktivitet for hele familien.

Frogn på langs 2018 er en glimrende aktivitet for hele familien.

En kulturell turmarsj for hele familien. Fra Ramme gård i Vestby til Stupinn på grensen til Nesodden. Buss fra Drøbak til Ramme gård. Fem mellomstasjoner med bussretur til Ramme gård eller Drøbak.

Fellesstart søndag 9. september klokken 10:00.

Turen går gjennom vekslende skog og kulturlandskap via historiske plasser i Frogn, og er en fin mulighet til å gjøre seg kjent i vår flotte kommune. Det blir servert drikke fra fem mellomstasjonene. Vi anbefaler likevel at du tar med egen drikke og matpakke, det blir mange kilometer for dem som vil gå hele turen.
Det er som nevnt en åpen klasse for dem som vil løpe på tid. Det er ingen premiering ut over deltakermerke og marsjmerke.
De som løper, bør ta med tørt skifte, dette merkes i sekker og kjøres fra Ramme til Stupinn.

Arrangementet starter klokken 10.00 fra Ramme gård og det er forhåndspåmelding http://frognmarka.no/andresider/Frognpaalangs.html. Buss fra Seiersten, Drøbak kl. 09.00. Det er også gode parkeringsmuligheter på Ramme gård. Det er mulig å avslutte turen på hvilken som helst av våre mellomstasjoner. Der er det drikke og bussretur til Drøbak eller Ramme gård. Utfyllende informasjon og en video som viser marsjen på kartet finner du på http://frognmarka.no/andresider/Frognpaalangs.html