Besøke Drøbak?

Ta turen til Drøbak med bil, buss fra Oslo, eller med tog til Ås eller Ski og buss derfra til Drøbak. Det går sommerrute fra Oslo til Drøbak med hurtigbåt flere ganger i uken i sommersesongen. For mer detaljert informasjon, se Slik kommer du deg til Drøbak.

Intime Reenskaug Hotell ligger i Storgata midt i Drøbak sentrum. 47 rom og godt tilrettelagt for kurs og konferanser. På Oscarsborg Hotell & Resort overnatter du i historiske omgivelser midt i Drøbaksundet.  Stedet er et populært sted for kurs og konferanser.

Ta en tur da vel! Du vil ikke angre.


oscarsborg-i-kamp-2

Aktuelt teater: Oscarsborg i kamp

Spenning, kjærlighet, helter og dramatikk. Og alt er sant.
For sjette året på rad spiller Akershus Teater forestillingen Oscarsborg i kamp. Spilles hver dag i perioden 5. – 16. juli.
Opplev dramaet der det virkelig hendte!

Les hele saken »
håøya-naturverksted-web

Håøya Naturverksted

Håøya er Oslofjordens største øy, like innenfor Oscarsborg. Der drives det i sommerhalvåret et populært serveringssted med øyas egne produkter. Dit kommer du med hurtigbåtene Baronen og Baronessen.

Les hele saken »
gitarer-ved-fjorden-logo

Gitarer ved fjorden

Opplev noen av Norges beste artister, gitarister, band, låtskrivere og mange lovende nybegynnere! På Sjøstjernen i Drøbak arrangeres en rekke fristende konserter i sommer.

Les hele saken »
dag1

HavneBlues 2017

Etter Country-onsdag med Vassendgutane og rusfri Ungdomskonsert torsdag, smeller HavneBlues til med Rock & Blues fredag 28. og lørdag 29. juli. Hele byen står i kok disse fire dagene midt på sommeren. Bestill billeter nå!

Les hele saken »
"Bringebærlandet" er en av gårdene som

Sykkeltur: Ut på gårdene i Frogn!

Frogn Bygdekvinnelag vil sammen med Frogn Bondelag vise hva Frognbygda har å by på. Nå viderefører vi prosjektet ”Bygda i bevegelse” med sykkelturer der du kan besøke mange av de veldrevne gårdene som omkranser Drøbak.

Les hele saken »
hurtigbat-oyer-2

Lavpris Sightseeing med Hurtigbåt til Drøbak

Det er en “vel bevart hemmelighet” at turen med hurtigbåt fra Aker Brygge til Drøbak byr på en imponerende sightseeing av Indre Oslofjord. For bare kr 53,– per voksen og kr 27,– for barn opplever du en perlerad av 12 stoppesteder på øyer og fastlandet. Turen tar 1,5 timer – da får du god valuta for pengene!

Les hele saken »
vassendgutane-2

Vassendgutane til Drøbak

Onsdag 26. juli spiller Vassendgutane i regi av HavneBlues. Årets arrangement ‘tjuvstarter’ med denne populære country-gjengen fra Ørsta, og her blir det stinn brakke!

Les hele saken »
haneborg-featured

Gårdsbutikken Tomtermais

Grønnsaker rett fra jordet og selvplukk i august og september. Folk strømmer til Haneborg Gård i Drøbak for å sikre seg det beste rett fra jordet. Gårdsbutikken og selvplukksesongen er nå på sitt beste. Kortreist mat rett fra bonden, dyrket i et veldrevet og naturlig gårdsbruk – er i skuddet som aldri før.

Les hele saken »
Velkommen til opplevelser i Akvariet i Drøbak!

Drøbak Akvarium

Drøbak Akvarium er det eneste av sitt slag i Østlandsområdet.
En miljøopplevelse for store og små, og et fascinerende gløtt
inn i livet under vann. Åpent 10.00 – 18.30 i sommersesongen (april–oktober). I vinterhalvåret er det åpent mellom 10.00 – 16.00. Velkommen!

Les hele saken »
oscarsborg-kvadrat

Oscarsborg Festning

Oscarsborg Festning har siden 1848 ligget som et effektivt forsvarsverk i Oslofjordens trangeste løp. 9. april 1940 ble den tyske flåtestyrken stoppet og krysseren Blücher senket i Drøbaksundet. Besøk Oscarsborg med sine kanonbatterier, galleri, hotell, gjestehavn, serveringssteder – og nytt museum.

Les hele saken »
Oberst-birger-eriksen

Statuen av Oberst Birger Eriksen

Bysten av Oberst Birger Eriksen står ved inngangen til Badeparken. Der skuer obersten ut mot Oscarsborg der han tok avgjørelsen om å åpne ild mot de tyske krigsskipene 9. april 1940. Et av Blüchers ankere ligger like ved statuen.

Les hele saken »
drobak-kino

Drøbak Kino

Drøbak har egen kino, i et vakkert bygg ved torget. Drøbak er stolt av sin kino, og med nytt digitalt framviserutstyr kommer den ene verdenspremieren etter den andre.

Les hele saken »
A fabulous range of paintings and art crafts are exhibited at Galleri Havstad.

Galleri Havstad

I 1996 åpnet Sharon Austin og Torgeir Havstad sitt galleri i Storgata i Drøbak. I dag er galleriet et av det aller mest besøkte galleriene i hele Akershus.

Les hele saken »
oscarsborg-hotell-og-spa

Oscarsborg Hotel & Resort

Oscarsborg Hotel & Resort, ligger på Oscarsborg festning, midt i Drøbaksundet. Her finner du restauranter med sjøutsikt, festsal, offisersmesse, bar, dans, ordresal, kongelige salonger og tårnkammer.

Les hele saken »