9. juni: Lillebjørn på Sjøstjernen under Færder’n

Lillebjørn & Band spiller fredag 9. juni mens Færderseilasen står ut fjorden. På Sjøstjernen får du den helt store opplevelsen denne dagen.

lillebjørnLillebjørn Nilsen er en markant skikkelse i norsk musikkliv og har utmerket seg som en svært populær artist. Siden debuten med Tilbake i 1971 har Nilsen blitt et velkjent navn nasjonalt og internasjonalt og han regnes som en av de fremste representantene for nordisk visekunst. Han har turnert i flere land og har mottatt hele fem Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av de svært suksessfulle gruppene Ballade! og Gitarkameratene. Nilsen er i tillegg blitt hedret med en rekke andre priser.

Det er spesielt som soloartist at Nilsen har forsynt den norske offentligheten med en mengde klassikere. Hans fengende melodier og nære tekster appellerer til et stort publikum og sangene er blitt en del av den norske kulturarven. Nilsens musikk er særpreget av den vellykkede foreningen av visesjangeren og folkemusikk, og hans interesse for folkemusikk har mye av æren for at den har nådd et større publikum. I tillegg har hans norske tekster styrket det norske språkets status i musikkbransjen.

Billetter kr 385,– / 240,– hos Ticketmaster.

sjøstjernen_NY1120