HAVNEFESTIVAL I DRØBAK + hele aktivitetsoversikten 2019

Havnefestivalen går av stabelen som alltid siste uke i Juli, 26.–27. Kjøp billetter NÅ! I VisitDrøbaks Aktivitetsguide finner alle noe å hygge seg med sommeren igjennom. Guiden får du gratis på Turistinformasjonen og hos alle våre annonsører. Stikk innom, gjør en god handel – og ta med deg Guiden.

havnefestivalen-2019-bredHavnefestivalen er tilbake! I helga 26-27. juli kan du nå oppleve en rekke band innen rhytm & blues på scenen i Båthavna. Sommerens høydepunkt i Drøbak. Foreløpig program:

Fredag:
Tivoli i båthavna
– Portene åpner kl 18.00

Havnevorspiel med DJ Herman – LOVESHACK

Lørdag:
Tivoli i båthavna, Drøbak Golfclub har minigolf.
Portene åpner kl 16.00

– Gosen Vintage
– Sterke saker
– The Rockabilly Rebels
– Alabama Love Snakes
– JT Lauritsen and the Buckshot Hunters m/ blås
– Best of Rock

BESTILL BILLETTER + LES MER – KLIKK HER!

Aktiviteter-2019

slåke©kjell-chr-gripstadMen i Drøbak er det mye mer som foregår. Drøbaks ordfører Haktor Slåke ønsker folk velkommen til Drøbak på denne måten:

Drøbak har mange navn: Kunstnerbyen er ett av dem. Byen bobler av kunst og kultur, ikke minst i Flerbrukshuset Smia. Vi legger til festivaler, konserter, utstillinger, en intim kino og diverse ‘happe-nings’ – og ønsker velkommen til en by full av kulturopplevelser. • Men Drøbak er mye mer: Badebyen, Trehusbyen, Utelivsbyen, Handelsstedet med småbutikker i sentrum – og Drøbak City. Drøbak Akvarium speiler fjorden, Oscarsborg gir oss en spesiell historisk tyngde. Gjestehavner ønsker båtfolket velkommen. Eller du kan bare kose deg på promenaden i småbåthavna (bildet).

 

 

drobak.havna_3646