Bed & Breakfast

Ønsker du noe enklere og rimeligere enn hotell? Her er noen tilbud i Drøbakområdet.

Økogård – praktisk leilighet for inntil fire personer

BB-økogård-1BB-Økogård-2Her kommer du til en nyoppusset leilighet med god standard som inneholder en dobbeltseng og to enkeltsenger. Her kan du oppleve livet gjennom sesongene på en økologisk gård. På gården bor det sauer, kuer, høner, bier samt at det dyrkes bringebær, hageblåbær og frukttrær. Gi beskjed om du ønsker noen av gårdens produkter. Leiligheten kan også passe for deg med kortere arbeidsoppdrag i nærområdet. Beliggenheten er midt i et nydelig kulturlandskap. Det er åpent, luftig, stille samtidig som småbylivet i vakre Drøbak er nær. Området er velegnet for sykkelturer, fiske i Oslofjorden, dagsturer, strandliv, langrennsski på vinterstid.

Ta kontakt med Stina Mehus for et trivelig sted å bo.

Ta kontakt med Stina Mehus for et trivelig sted å bo.Leiligheten har en dobbeltseng og to enkeltsenger.

Kontakt Stina Mehus for priser og øvrige praktiske opplysninger på telefon: 901 17 554, e-post: stina@eiketoppen.no, eller gjennom AirBnB HER.

 

 

 

 

Iduns Have – rom til leie i Drøbak sentrum

Iduns Have befinner seg midt i Drøbak sentrum, og består av to leiligheter og et dobbeltrom. Den idylliske haven har flere koselige sittegrupper, samt bordtennisbord og grill som gjestene fritt kan benytte. Sengetøy, bruk av vaskemaskin og parkering er inkludert. Oslofjorden er kun noen steinkast unna, så her er det muligheter for et forfriskende morgenbad.

Iduns-have

Iduns Have har ingen hjemmeside, men du kan kontakte Idun Peck direkte på telefon: 482 45 731 eller e-post: idunpeck@gmail.com for spørsmål om kapasitet og priser. Begge leilighetene, samt dobbeltrommet er ledige for utleie.