Festivalbyen Drøbak gleder seg allerede til sommeren!

Drøbakfestivalen 2018 er nå under organisering mens vinter går mot vår og sommer. Du kan se fram til en intim og ettertraktet festival i Badeparken, like i sjøkanten. 15.–16.juni: To dager med topp artister og ungt publikum.

drøbakfest-2018-toppDet er med stor glede vi kan annonsere at selveste Odd Nordstoga med band og landets nyeste stjerneskudd, Halie, tar turen til Drøbakfestivalen 2018. ”Det er på høy tid at Odd Nordstoga tar turen til festivalen vår. Han tar med seg det fantastiske bandet sitt, et splitter nytt album og en katalog som er få artister forunt. Vi var så heldige å oppleve Halies debutopptreden i Bergen i fjor, og ble like begeistret som Bergens Tidende som rullet en 6’er på terningen”, sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

Det betyr at vi sakte men sikkert nærmer oss både fest i Badeparken, og full plakat. Så langt er følgende artister bekreftet til festivalen:

• Morten Abel • Melissa Horn (SE) • Klovner i Kamp • Odd Nordstoga • Hkeem • Halie

 

klovner+kheemDrøbakfestivalen garanterer også feststemning og allsang når Klovner i Kamp tar turen til Badeparken i juni. Dit kommer også mannen bak en årets største norske hit, Hkeem. ”Vi vet at noe av det som betyr mest for festivalpublikummet vårt er god festivalstemning og masse hits. Det kan både Klovner i Kamp og Hkeem by på hver på sin måte. Klovner i Kamp er det veldig mange som har ønsket seg til festivalen, og etter at vi så Hkeem live nylig, var det ingen tvil om at vi måtte booke ham”, sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

15. og 16. juni 2018 er det klart for sommerens hyggeligste begivenhet, nemlig Drøbakfestivalen. Festivalen finner sted i hjertet av byen, nærmere bestemt i Badeparken.

Følg med etterhvert som programmet fyller seg opp. Billetter bestiller du HER!

drøbakfestivalen-2018-3