Gårdsbutikken Tomtermais

Grønnsaker rett fra jordet og selvplukk i august og september. Folk strømmer til Haneborg Gård i Drøbak for å sikre seg det beste rett fra jordet. Gårdsbutikken og selvplukksesongen er nå på sitt beste. Kortreist mat rett fra bonden, dyrket i et veldrevet og naturlig gårdsbruk – er i skuddet som aldri før.

Ole Martin Tomter ønsker velkommen til Gårdsbutikk og selvplukk på Haneborg Gård nær Drøbak.

Ole Martin Tomter ønsker velkommen til Gårdsbutikk og selvplukk på Haneborg Gård nær Drøbak.

Ny helg og nye muligheter, det ser veldig bra ut for de som har lyst til å ta seg en tur i åker’n nå gjennom september. Bra med mais og andre grønnsaker. Bønner av alle slag, klare til høsting, ellers rikelig med gulrøtter, beter, neper og løk. Sylteagurker og sukkererter har vi bra med i starten av helgen.

haneborg-collageHaneborg gård ligger i Frogn kommune på riksvei 153 ca 4 km fra Drøbak sentrum. Gården er på 148 da dyrket mark og 100 da skog og leier i tillegg 563 da i nabolaget. Haneborg har leveringsavtale med Coop Norge på kålrot. I tillegg til dette kryr det av interesserte som driver med selvplukk av mais, bønner og andre grønnsaker. Du kan også handle ferdig høstet til hyggelige priser i Gårdsbutikken, som også er åpen gjennom vintermånedene. Les mer på deres hjemmeside.

haneborg-gronnsaker_1377For oppdatert informasjon om hvordan du kommer til Haneborg Gård samt åpningstider og hvilke grønnsaker som er mest i skuddet, ta kontakt: http://www.tomtermais.no