Julecruise på Oslofjorden Oslo-Drøbak med hybridfartøyet Vision of The Fjords

Bli med på Julecruise på Oslofjorden. Cruiset tar deg til julebyen Drøbak, der Julenissen kommer fra. Her får du to timer til å utforske de koselige søndagsåpne butikkene, intime kaffebarer med nybakte bakevarer, besøke Julenissens hus og spise lunsj på en av restaurantene.

Ship of the Year 2016, Vision of The Fjords, tar deg fra Oslo til Drøbak på JuleCruise.

Ship of the Year 2016, Vision of The Fjords, tar deg fra Oslo til Drøbak på JuleCruise.

Opplev miljøvennlig og behagelig transport i verdensklasse på Oslofjorden med Ship of the Year 2016, Vision of The Fjords, verdens første hybridfartøy laget av karbon. Designet for å gi best mulig utsikt for opptil 400 passasjerer, enten de sitter inne eller nyter frisk luft ute. De romslige salongene er designet for å kunne bevege seg i og gir alle seter utsikt til naturen, fjorden og byen ute. En full universell utforming gjør at alle kan bevege seg på og mellom alle nivå på båten. På vei til eller fra Drøbak kan du nyte mat og drikke fra kiosken vår. Kom i julestemning på en avslappende dagstur til Drøbak ombord i det julepyntete fartøyet!

• Avgang fra Langkaia i Oslo, 200 meter fra Operaen og like ved Oslo Sentralbanestasjon. • Turen varer 4–6 timer, pris fra kr 595,– • Mer informasjon om avgangstider og billettbestilling HER!

Julehuset i Drøbak – en attraksjon i advents- og mørketida.

Julehuset i Drøbak – en attraksjon i advents- og mørketida.