Mens vi venter på at Bølgen skal åpne …

Velkommen til Seiersten Folkebad. Etter en kjempeinnsats av Bølgens profesjonelle stab, ble dette badet gjenåpnet for publikum. Ordfører Haktor Slåke tok ‘snorklippen’ 14. februar.

Ordfører Haktor Slåke og dagig leder i Bølgen, Siv-Katrin Ramskjell, klipper snor og gjenåpner Seiersten Folkebad.

Ordfører Haktor Slåke og dagig leder i Bølgen, Siv-Katrin Ramskjell, klipper snor og gjenåpner Seiersten Folkebad.

Vi ønsker velkommen til Seiersten Folkebad. Pris inngang voksne kr. 60 og barn under 15 år kr. 30. Du betaler for en time med svømming. Ny gruppe hver hele time. Er badet fullt, kan du skrive deg på neste gruppe. Kaféen på Seiersten Ungdomskole er åpen fra kl 14-18 på fredag og kl 10-15 i vinterferien. Husk at du må fylle 12 år i 2018 for å bade alene. Velkommen!

Ta en titt på hva vi har fått ut av det før i dag pensjonerte badet! Konklusjonen er at det ble ikke noen lang pensjonisttilværelse for Seiersten Bad – for nå er den gamle traveren tilbake i manesjen. Skinnende rent, med noen strøk maling og klar til å ta i mot publikum. Det er ingen tvil om at Bølgen skal levere helse og glede til folket i Badebyen Drøbak, uansett om badet er stort eller lite. Mer om dette fine, gamle badet finner du HER!

Du kan bestille supertimer med våre knallgode instruktører. Litt svett eller veldig svett, valget er ditt. Vi har med oss de som virkelig er glad i gruppetrening og de som nå prøver det som en ny treningsform. Noe for alle, ikke nøl! Bootcamp lørdag morgen i boksehallen er en av timene. Sjekk timeplanen og hiv deg på. Etter vinterferien lanserer vi timeplanen i en litt annen innpakning. Følg med HER!

ÅPNINGSTIDER

• Mandag 20.00 –21.00 • Onsdag 19.30 – 21.00 • Torsdag 19.30 – 21.00 • Fredag 16.00 – 21.00 • Lørdag 11.30 – 17.30

Alle gleder seg til Bølgen åpner, imens er det alternative tilbud!

Alle gleder seg til Bølgen åpner, imens er det alternative tilbud!