Bruk badet på Seiersten mens du venter på at Bølgen skal åpne …

Velkommen til Seiersten Folkebad. Etter en kjempeinnsats av Bølgens profesjonelle stab, er nå badet gjenåpnet for publikum.

Familien-Jebsen-Østby-synes-det-er-topp-å-starte-lørdagen-med-å-kose-seg-i-rent-og-varmt-badevann på Siersten Bad. (Foto © Bølgen).

Familien-Jebsen-Østby-synes-det-er-topp-å-starte-lørdagen-med-å-kose-seg-i-rent-og-varmt-badevann på Seiersten Bad. (Foto © Bølgen).

Folkebadet i lille Seiersten Bad har blitt populært blant både barnefamilier og de som ønsker å svømme for trening skyld. Kaféen holder åpent og der får du en real matbit for en god penge. Smoothie laget fra bunnen, vafler og annet godt. Inngang voksen kr 60,– og barn kr 30,–. Velkommen!

Pris inngang voksne kr 60,– og barn under 15 år kr 30,–. Du betaler for en time med svømming. Ny gruppe hver hele time. Er badet fullt, kan du skrive deg på neste gruppe. Husk at du må fylle 12 år i 2018 for å bade alene. Velkommen!

Alle gleder seg til Bølgen åpner, imens er det alternative tilbud!

Alle gleder seg til Bølgen åpner, imens er det alternative tilbud!

Ta en titt på hva vi har fått ut av det før i dag pensjonerte badet! Konklusjonen er at det ble ikke noen lang pensjonisttilværelse for Seiersten Bad – for nå er den gamle traveren tilbake i manesjen. Skinnende rent, med noen strøk maling og klar til å ta i mot publikum. Det er ingen tvil om at Bølgen skal levere helse og glede til folket i Badebyen Drøbak, uansett om badet er stort eller lite. Mer om dette fine, gamle badet finner du HER!

Du kan bestille supertimer med våre knallgode instruktører. Litt svett eller veldig svett, valget er ditt. Vi har med oss de som virkelig er glad i gruppetrening og de som nå prøver det som en ny treningsform. Noe for alle, ikke nøl! Bootcamp lørdag morgen i boksehallen er en av timene. Sjekk timeplanen og hiv deg på. Etter vinterferien lanserer vi timeplanen i en litt annen innpakning. Følg med HER!

ÅPNINGSTIDER:

• Mandag 20.00 –21.00 • Onsdag 19.30 – 21.00 • Torsdag 19.30 – 21.00 • Fredag 16.00 – 21.00 • Lørdag 11.30 – 17.30

• Pris inngang voksne kr 60,– og barn under 15 år kr 30,–. Du betaler for en time med svømming. Ny gruppe hver hele time. Er badet fullt, kan du skrive deg på neste gruppe. Husk at du må fylle 12 år i 2018 for å bade alene. Velkommen!

Gode bade- og treningstilbud på Seiersten Bad i påsken.

Kos deg på Seiersten bad med bading og trening.