Natt i Nisseland: Musikal for hele familien

Natt i Nisseland er en barne – og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk. 19. eller 20. desember på Smia Flerbrukshus.

natt-i-nisseland“Julaften er i fare. Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, noe som har gjort at det har klikket totalt for Nissefar som helst vil barbere seg og dra til nærmeste palmestrand. Noe som naturligvis ikke er heldig dagen før dagen. Sammen med to barnehjemsbarn som ikke hører til i Vinterlandet, Mats og Mina, drar Nisseassistent Claus og kusken Igor ut på et skummelt eventyr på jakt etter trollmannen for å forsøke å bryte forbannelsen.”

ALDER: Gøy for hele familien fra 4 år

Natt i Nisseland er en kritikerrost barne – og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk. Forestillingen skal på turné november og desember 2017. • “Magisk julestemning” Fredrikstad Blad • “En herlig juleforestilling full av magi og skumle hensikter, terningkast 6” Halden24. Forestillingen er skrevet av Benedict Parton Ingen rabatt for ledsager.

Billetter: Smiaflerbrukshus.no eller en time før forestilling. • Varighet to timer inklusivt pause. • Rullestolbruker som skal ha med ledsager; ta kontakt på tlf. 815 33133