Vibeke Lillefjære på Oslofjorden Kunstsenter

I perioden 16-22 juli kan man se separat utstillingen «Life» av Skiens kunstneren Vibeke Lillefjære ved Oslofjorden Kunstsenter.

lillefjære-kunst_8814Vibeke et født i 1969, og har hele livet vært opptatt av å skape. Hun begynte å male på full tid i 2004 og åpnet sitt eget atelier, Atelier Eureka, i hjembyen i 2008. Vibeke er kolorist, og skaper fargerik abstrakt og halvfigurativ samtidskunst som hun ønsker skal glede, oppmuntre, motivere og engasjere publikum.

Vibeke har en cand. mag. grad etter studier innen Kriminologi (UIO) og Barnevern (HIO) , en bakgrunn som er av avgjørende betydning for kunsten hun skaper og initiativ hun tar feks kunstauksjonen «Kunst for Syria» i 2015. Hun har bla stilt ut i New York, Paris, Bologna og Cannes, og holdt og deltatt på en rekke utstillinger i Norge de senere år. På utstillingen som vises her i Oslo Kunstsenter vil man få se malerier, giclee på lerret og papir, kunstprint på aluminium, kunstkort og kopper. Salg fra vegg.
Den offisielle åpningen av utstillingen er tirsdag 17. juli kl 13.00. Utstillingen åpnes av Kari Mette Hafsten. Enkel servering.
Åpningstid : kl 12.00-17.00
Velkommen til kunstutstilling i Oslofjorden Kunstsenter i Lindtruppbakken 11.