Julegrana tent på Drøbak Torg, velkommen til julehandel!

Gjennom advent kan du oppleve julestemningen i Drøbak med flere hyggelige arrangementer for hele familien: Juleutstilling på Avistegnernes Hus, Nissevandring i Drøbak sentrum og lysende julegran og julegater. Byens mange butikker frister med julegaveideer, og trenger du en pause finnes det ikke koseligere kafeer og utesteder enn i Drøbak!

Advent blir innledet med tenning av julegrana 3. desember kl 16.30.

Advent ble innledet med tenning av julegrana 3. desember.

Velkommen til adventsåpning i Nissens hjemby! Her er mye å oppleve for hele familien.

Julehandel på den gode, gamle måten: I Drøbak finner du en rik flora av kreative butikker med massevis av gode gaveideer. Med de mange fristende butikkene spredt rundt i den koselige trehusbebyggelsen, opplever du førjulshandelen på ‘gammelmåten’ i Drøbak. Og de mange serveringsstedene har variert mat og drikke å by på.

Juleutstilling på Avistegnernes Hus: Hvorfor Julenissen kommer fra Drøbak, Avistegnernes julekort, salgsutstilling og modelltog med pepperkakeby. • Kl. 12:00 – 16:00 Fredag, lørdag, søndag mellom 02.12.2017 til 23.12.2017 • Kl. 12:00 –18:00 Torsdag mellom 02.12.2017 til 23.12.2017.

Nissevandring i Drøbak sentrum: Starter søndag 3. desember fra kl 13.00. Vandringen kan du gjøre hele desember. Kart og diplom kan du få på Turistkontoret, Julehuset og Avistegnernes hus.

Førjulstid på Follo Museum, tirsdag–fredag og søndag kl 11.00 – 15.00: Utstilling av et gårdssamfunn i miniatyr. Ta en reise tilbake til den gamle selvbergningsøkonomien og møt alle folkene som gjorde gårdsdriften mulig: Hovslageren, hogstkarene, bakstekonene som bistod i bryggerhuset før høytidene, kramkarene som gikk fra gård til gård og solgte alt fra synåler og knapper til fiskegarn.