Drøbak Gjestehavn
Drøbak gjestehavn ligger sentralt til i søndre del av Drøbak, i gåavstand til butikker, kafeer, gallerier, akvariet og torget. Det er 40 gjesteplasser med strøm, toalett, dusj og restaurant.

Båtfolk: Gjestehavner i Drøbak

Drøbak ønsker alle båtfolk velkommen på egen kjøl. En gjestehavn i Drøbak Syd og Småbåthavna til Drøbak Båtforening gir gode muligheter. Vil du nyte landliggets gleder på Kaholmene, så venter Oscarsborg Gjestehavn på deg.

«Jeg seiler så sakte jeg kan, for turen er over når jeg kommer på land» sang Odd Børretzen. Men landligge om natten er et stort gode for de aller fleste båtfolk, og i Drøbak er du velkommen til Drøbak gjestehavn som ligger sentralt til i søndre del av Drøbak. Gåavstand til butikker, kafeer, gallerier, akvariet og torget. Det er 40 gjesteplasser med strøm, toalett, dusj, restaurant og fiskemulighet. I nærkontakt med kaianlegget finner du restaurant Sjøstjernen. Priser og bestemmelser finner du HER.

Det er mange som ikke kommer lengre enn til Dtøbak ... trivelig her!
Det er mange som ikke kommer lengre enn til Drøbak … trivelig her!

I Drøbak båthavn går det fortsatt vakter på fredag og lørdagskveld som kan hjelpe til med å finne en overnattingsplass / gjesteplass dersom det er en midlertidig plass ledig. Her blir man avkrevet en beskjeden havneleie på 200,- (båter opptil 25 fot) / 300,- (over 25 fot) av vaktene fra Drøbak Båtforening. Det er et offentlig toalett i småbåthavna. Mer informasjon om DBs gjesteplasser finner du HER.

Lun og fin gjestehavn på Nordre Kaholmen. Bakgrunnsfoto © Hans Petter Jacobsen.
Lun og fin gjestehavn på Nordre Kaholmen. Bakgrunnsfoto © Hans Petter Jacobsen.

Oscarsborg Gjestehavn

På Nordre Kaholmen på Oscarsborg er det en rolig og familievennlig gjestehavn med plass til ca 110 båter. Denne familiebedriften drives av Per Otto Hansen og Rita Fredheim. Deres datter Berit står for den daglige driften og hun ble kåret til Årets Havnevert 2014 av Båtens Verden. På Oscarsborg er det havnekro sentralt i gjestehavna med uteservering helt i vannkanten. Kroa har blitt veldig populær blant båtfolket. Det er også hotell på festningen med mulighet for overnatting og restaurantbesøk. Oscarsborg Festningmuseum holder åpent hele året, og om sommeren er det guidede turer på festningen. Det går ferge til Drøbak, fergetider HER. Full presentasjon av gjestehavna midt i fjorden finner du HER.

Den nye gjestehavna i Drøbak syd har god kapasitet.

Drøbak Gjestehavn

Drøbak gjestehavn ligger fint til i Drøbaksundet. Gjestehavna ligger sentralt til i søndre del av byen med egen restaurant, Sjøstjernen, i tillegg er det gangavstand til butikker og kaféer, gallerier, akvarium og andre severdigheter.

Les mer om Drøbak Gjestehavn.

Drøbak Gjestehavn

Drøbak Båthavn

Oscarsborg Gjestehavn