Varmefag Drøbak

Velkommen til vår utstilling i butikken på Dyrløkke.

Velkommen til vår utstilling i butikken vår i Dyrløkkeveien 27.

Vår base er i “kniplingsbyen” Drøbak. Vi har lykkes i å bli en av landets fyldigste og største peisforhandlere, med ca.120 ulike modeller utstilt. Hos oss vil du finne det største utvalget i kakkelovner, kleberstensovner, danske, svenske og norske designovner. Men også elementpeiser, håndmurte gruer, peisinnsatser og enkle små vedovner.

Håndverksavdelingen er vårt hjertebarn og utgjør kjernen i alt vi gjør og tenker. Vi er ikke så mange, skal heller ikke bli så mange flere. Vi har samvittighet for det vi leverer. Kunnskap er viktig, like viktig som at vi vet at vi lever mye av vårt liv i andres hjem. Vi vet også at vi må ta vare på hjemmet ditt når vi oppholder oss der. Dialog mellom utførende håndverker og kunde er en viktig forutsetning for et godt resultat. Enten du skal ha en rimelig liten vedovn til hytta eller en påkostet stor peis eller kakkelovn.

Om Kakkel & Peis Spesialisten AS

Vi er murmester nr 016999. Ansatte murere, murmestere, kakkelovnsmakere, montører. Godkjent opplæringsbedrift i murerfaget. Sentalgodkjent (BE-godkjenning) for utførelse og kontroll av alle typer ildsteder og skorstener over hele Norge. Skorstensrehabilitering. Medlem av Varmefag.


Kontaktinfo

Bransje: ,