Bunadrosen i Storgata

Kirsten Fergestad og Jannike Kaarby ønsker nye kunder velkommen til Bunadrosens nyoppussede lokaler i Storgata 1.

Daglig leder Kirsten Fergestad er kjempefornøyd med de nye forretningslokalene. Her er det nymalt, lyst og stilig. Forretningen oppleves som en visuell lekkerbisken med alle sine bunader og bunadssølv. Her jobber nå fire personer på heltid med å selge bunader og bunadssølv til hele landet. Selvsagt for både damer og herrer. Folk kommer langveisfra for å få tatt mål og sydd akkurat den bunaden de ønsker seg. Mange kommer også for å få sydd om på bunaden sin, eller tilpasse en bunad de har arvet. Og da kan det vel hende at de tilreisende også får lyst på en kopp kaffe, et måltid mat – eller ser innom flere av de andre forretningene i Drøbak Sentrum.

 

Nettbutikk

Bunadrosen er ledende norsk nettbutikk innen bunader i Norge. På hjemmesiden er det lett å orientere seg – alt ettersom hvilken del av landet kundene ønsker seg bunader fra. Og særlig gjelder det bunadssølvet, som også representerer en rekke verdifulle lokale tradisjoner. – Bunad er ”in”, sier Kirsten Fergestad fornøyd. – Snart er det de uten bunad som skiller seg ut ved de festlige eller høytidelige anledninger.

 

Travel hverdag

Det er hektisk aktivitet når VisitDrøbak er innom på snarvisitt. Selv om salget har et høydepunkt rundt 17. mai og konfirmasjonssesongen, er butikken i full gang året rundt. Et blomstrende tilskudd til forretningslivet i sentrum, og et fint eksempel på at det er mulig å være gründer og bygge noe opp i Drøbak. Vi anbefaler alle et besøk hos Kirsten og staben hennes, eller å ta en titt på Bunadrosens nettsted: www.bunadrosen.no

SPRE BUDSKAPET

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on email
Del på E-post
Select your language »