Cafe Drøbak

Cafe Drøbak

Velkjente Guri Malla har byttet navn til Cafe Drøbak, de har tatt spranget fra kiosk, innom bar og nå cafe. I overkant av Drøbak Torg får du nå is, kaffe, lunchretter og et glass vin, smoothies, milkshake og gode desserter. Den store spesialiteten er egenprodusert Drøbak-Is!

– Drøbak trenger flere små og allsidige kaféer, sier Elisabeth Meisal. Hun lader nå opp i god tid før sommersesongen med å tilby Dagens Suppe, som varmer gjennom kalde vinterdager. – Fiskesuppe, ertesuppe, gulrotsuppe, blomkål- og broccolisuppe lages fra bunnen av. En ny suppe hver dag. Vi satser på at alt vi selger skal være god kvalitet, tilrettelagt med det litt «hjemmelagede» grepet. Og til rimelige priser!

Lunch med Drøbak Torg som nærmeste nabo.

Cafe Drøbak frister også med lette lunchretter: Karbonader, omelett med brød og salat, sandwicher og toast. Eller kanskje en nystekt pannekake med bacon? Her er det romslig og godt å sitte med fin utsikt til torget, og har du fri og skal slappe av kan du nyte din lunch med et glass vin eller en øl.

Menyens «Søtt og godt» frister med husets vafler, pannekaker med syltetøy og krem, eplekake med is/krem, og originale kokos- og sjokoladeboller fra Den Lille Kokosbollefabrikken i Oslo, en tradisjonsrik norsk bedrift. – Gluten- og melkefrie boller, sier Elisabeth. – Eller vi kan by deg en klassisk Banana-Split.

Kaffe- og te serveres med stolthet. Nykvernede kaffebønner gir den helt store aromaen. Iskaffe og frappé er kalde varianter. Ved siden av svart og grønn te kan du velge mellom «Bestemors hage», nypete, myrtel/ingefær, Rooibos Fireside og Spiced Chai.

Slukk tørsten, eller ta en oppkvikker!

Ungdommen pleier å samle seg hos Cafe Drøbak for å drikke Milkshake. Alt lages med friske råvarer og is fra disken. Her kan du komponere din egen shake! I tillegg er Cafe Drøbak kjent for sine Smoothies basert på både bær, frukt og grønnsaker. Sunt og nylaget, og med friske navn som «Kick-start», «Veldig Heldig» (very berry) – og «Grønn drøm» for de som vil ha noe som både er veldig godt og veldig sunt. Ferskpresset appelsinjuice topper det sunne og ungdommelige utvalget av drikke.

Cafe Drøbak – isbar med mange fristelser. Bl.a. egen Guri Malla is.

– Vi er nå kommet i gang med det nye konseptet vårt, og etterhvert vil vi utvikle stedet og interiøret, forteller Elisabeth. – Vi har med oss den gamle, velkjente Guri Malla-logoen, nå med nårt nye navn, og ellers skal vi la veien bli til mens vi går. Sammen med de andre kaféene i byen gir vi nå publikum et større tilbud og flere valgmuligheter. Det blir spennende til sommeren når godværet kommer og «hele verden» får lyst til å besøke Drøbak.

Select your language »