Elon – Alt innen forbrukerelektronikk

ELON Drøbak tilbyr vi et godt utvalg av forbrukerelektronikk av kjente merkevarer i alle prisklasser, både innen kjøkken, brune – og hvitevarer.

Enten du trenger lyd og bilde produkter som en ny tv eller kanskje du vil investere i et skikkelig subwoofer anlegg så film opplevelsen blir enda bedre i din egen stue. Kanskje du ønsker en TV flere steder i huset? ELON ønsker å være den nære og lokale og de vil strekke seg litt lenger for å gjøre hverdagen enklere for  deg som kunde. I et hjemmekoselig og moderne butikk-konsept vil vi tilby et godt utvalg av kjente merkevarer i alle prisklasser, både innen kjøkken, brune – og hvitevarer.

Vår butikk i Drøbak som forøvrig er kjedens foreløpig største, er delt opp i flere avdelinger slik at du får en opplevelse av å se f.eks. hvordan et komplett kjøkken kan passe inn hos deg. Vi har i tillegg alt av hvitevarer du trenger på et kjøkken, vaskerom/bad. Hos ELON finner du alt av hjemmeelektronikk som passer til din stue, kjøkken, soverom, o.s.v. Vår dataavdeling har alt du trenger for deg som ønsker å fornye hjemmekontoret eller hvis du er en skikkelig gamer.
Hos oss er kaffen varm hver eneste dag, og innimellom byr vi på vafler og andre ting fra vårt fullt operative demo-kjøkken.

– Vi tilbyr også hjemkjøring og hjelp til montering for de som ønsker det!

 

Hos Elon i Drøbak får du alltid gode priser, samt fantastisk kunde service.