Bakgårdsfestivalen: Munch og hans mentor

When:
4. September 2019@19:00
2019-09-04T19:00:00+02:00
2019-09-04T19:15:00+02:00
Where:
Bakgårdsfestivalen: Munch og hans mentor
Skramstads eiendom nederst i Johanne Dybwads vei.
Cost:
200,–

Munch-webOnsdag 4. september (eventuelt 2. eller 3. september hvis ekstremvær) kl. 19.00: Munch og hans mentor

Manusforfatter og regissør Gunnar Germundson m/John Vedde, Thomas Kopperud og Christopher Westberg.

I Drøbak får vi en mini Norgespremiere på «Munch og hans mentor», når manusforfatter og regissør Gunnar Germundson og tre skuespillere, som vi kjenner fra Drøbak studiescene, viser oss en scene fra stykket – for første gang på norsk.

Gunnar Germundson viser i stykket, og forteller oss i en samtale, om sin søken etter det moderne vestlige menneskets opprinnelse, også bygget på interessen sin for Edvard Munchs kunstnerskap. Gjennom siste halvdel av 1800-tallet oppstod tenkningen som ligger til grunn for dagens driv etter å realisere oss selv, skriver Germundson. Og særlig ble dette uttrykt i vesten gjennom kunstnere som var knyttet til det som ble kalt bohemen. Fritt basert på historiske hendelser og figurer undersøker «Munch and his mentor» to påstander: Bohemtiden er vår tids vugge og Edvard Munch hadde ikke blitt Munch uten sin tid med bohemen.

Fra og med sommeren 2020 tilbyr Dramatikkens Hus sine lokaler til prosjektet «Norsk på engelsk – sommerteater på Grønland». I anledning åpningen av det nye Munchmuseet vil sommerteaterets premiere være forestillingen «Munch and his mentor» av Gunnar Germundson, i juli 2020. Men først skal deler av det spilles i Bakgårdsfestivalen i Drøbak.

Alle arrangementene våre er utendørs. I kjent tradisjon gjennomfører vi i regn og i sol, og inviterer deg til å møte opp uansett. Ved ekstremvær må vi avlyse. Hold deg oppdatert på Facebooksiden «Bakgårdsfestivalen i Drøbak» for eventuelle justeringer i programmet.

• Muligheter for å kjøpe mat og drikke/kaker og kaffe.

• Billetter kr 200,– kan kjøpes i porten eller i Galleri Drøbak Kunstnerforum i Niels Carlsens gate 2.

• Ta med venner og kjente. Styret i Drøbak Kunstnerforum ønsker alle velkommen!

Stengt for kommentarer