Gjengen på Fretex i Drøbak
Denne gjengen hjelper deg på Fretex

Fretex i Drøbak

«Best second hand shop in town!»

Brukte klær og massevis av interiør og pynt til hjemmet. Unike klær til den stilbevisste, her kan du gjøre funn fra 50-tallet og opp til dagens mote. Butikken drives på frivillig basis.

Miljøbevisst: Alt tøy som gis til Fretex selges i Fretex-butikkene, eksporteres og deles ut via Frelsesarmeens sosiale lavterskeltilbud. Fretex jobber hver dag for å bidra til et bedre miljø og en mer bærekraftig klode, blant annet via målet om å være høyt oppe i den såkalte avfallspyramiden. Det vil si at mest mulig av det som kommer inn via deg som forbruker skal gjenbrukes. Det som ikke egner seg for gjenbruk, materialgjenvinnes, og benyttes til for eksempel redesign og pussefiller. Resten går til energigjenvinning.

Alt som leveres til Fretex kommer derfor til nytte på en eller annen måte på et eller annet sted, og slik sørger vi for at så lite som mulig går til spille. Og vi håper at DU har lyst til å bidra til gjenbrukstrenden. Ved å handle brukt hos Fretex gjør du miljøet en tjeneste, samtidig som du støtter Fretex sin innsats for arbeidsinkludering og Frelsesarmeens sosiale arbeid.

Og ikke minst: Det er ingen som tar utbytte fra Fretex, så all inntekt blir i virksomheten. Overskuddet fra FRETEX i Drøbak går lokalt til Frelsesarmeen i Drøbak.

FRETEX gir folk grunn til å tro på framtiden!