Fru Thune Spiseri

Hyggelig kafe i hjertet av Amfi Drøbak City. Hjemmelaget og tradisjonell mat og kaker i ny drakt.

Jeg vet ikke når det begynte, men jeg vet det aldri vil slutte, interessen i det å skape vakre omgivelser. Kanskje var det eventyrene jeg hørte som barn, om ”Askepott” og ”Den stygge andungen”” som i dag er erstattet med ”ekstrem forvandling” og mer moderne former for ”å ta noe gammelt og gjøre det vakkert”

Uansett er gleden over å ta noe som er vakkert og gi det et lite løft til noe enda vakrere det som gir meg den nødvendige drivkraft til å drive bakeriene mine.

Når jeg ser et forsømt hus eller et forsømt møbel, vet jeg at det trenger litt omtanke, litt ny drakt og en mening med dets eksistens, akkurat som med mange av oss der ute som av en eller annen grunn har forfalt litt.

Fru Thune Spiseri er kafeen som rommer det forfalte møbel og de som av en eller annen grunn trenger litt hjelp til å komme seg ut i arbeidslivet. Gjennom mestring og motivasjon i hyggelige omgivelser, på tvers av forutsetninger og etnisk bakgrunn, kan hverdagen forvandles fra noe grelt til noe vakkert.

Fru Thune er husmor på kafeen og dreven kakedesigner.

En annerledes kafe i hjertet av Drøbak City, litt hjem for deg med følelse av mormors lukt av hjemme bakst,
ja.. i ny drakt altså, ikke som keiserens nye klær, men som fargerike kaker og smørbrød i beste Askepott stil!