Grønthuset

Daglig leder Ismet Nurlu henter friske grønnsaker hver dag på Økern i Oslo og kan til enhver tid by på et godt vareutvalg.

Frukt, grønnsaker og delikatesser

 

Et utvalg ost, oliven, syltet paprika og kvalitetssyltetøy. Delikatesser er like viktig som frukt og grønnsaker.
Er du glad i sunn, god og variert mat? La deg friste av Grønthusets fenomenale utvalg!
Butikklokalet er utnyttet til siste hylle! Grønthuset er fullt på høyde med mange butikker du ellers bare finner i storbyen Oslo.
Solfrid H. Gundersen er «bestemor» for butikkene på Pavelstorget. Her foran den store hylla med ulike matoljer – og kjøleskapet med egg og meieriprodukter på Grønthuset.
Eksotiske sauser, kryddere og hermetiske produkter – samt friske urter og brød.
Paranøtter i løs vekt – sammen med en rekke andre nøttetyper.
Nyplukkede kantareller fra en lokal leverandør. Lekkert følge til lammekotelettene …
Vermicelli og friske blomster – la deg friste!
Du finner også spennende alternativer til de gode, lokaldyrkede potetene.

Vareutvalget på Grønthuset gleder alle som handler her, og byr på store overraskelser for alle nye kunder.

 

På Pavelstorget ligger Drøbaks eneste spesialforretning innen frukt og grønnsaker. Her finner du et rikt utvalg året rundt, med sesongens beste tilbud. Grytidlig hver morgen hentes fersk forsyning fra Økern i Oslo, men Grønthuset byr også på lokale spesialiteter. Mais fra lokale produsenter i sesongen, og flere sorter poteter dyrket i Frogn er gode eksempler. Her finner du også  nordnorske Gulløye-poteter.

 

Fargerikt fellesskap i butikkhyllene

Grønthuset er så mye mer enn hva du ville forvente av en vanlig grønnsaksbutikk. Her er det lett å la seg friste av tzadziki, feta og oliven, en ekte fransk roquefort – eller italiensk mozarella. En hel vegg er full av mange typer sunn matolje, ikke minst flere kvaliteter olivenolje. Her finner du din spesielle eddik til bruk i salatdressing, eller en lang rekke asiatiske og indonesiske smaksrike sauser. Vi ramser opp enda mer: Krydder, hermetisk frukt og grønnsaker, friske og tørkede urter, ris, couscous, tempuri, nudler, honning, kvalitetssyltetøy, sjokolade, tørkede frukter, flere typer fersk sopp, nøtter i løs vekt, ferske egg, yoghurt, honning, syltet paprika, eksotiske brødtyper … samt noe så «norsk» som kaffefløte, melk og smør. Og et godt utvalg te og kaffe i løs vekt.

 

Bestiller etter ditt ønske

– Hvis du trenger noe spesielt, kan du bestille det dagen før og vi skaffer det fra Økern tidlig neste morgen, sier Ismet Nurlu. Han er en travel mann som sammen med resten av betjeningen står på for å imøtekomme kundenes behov. Grønthuset gjør Pavelstorget til et tradisjonsrikt marked med frukt og grønt, et trivelig møtested i godt vær om sommeren. Også om vinteren er Grønthuset Drøbaks grønne kilde med sunn, variert og spennende mat – men da må du inn på «bakrommet» for å finne alle grønnsakene.

 

30 minutter kundeparkering

Du kan parkere en halvtime gratis bak forretningene mens du handler på Pavelstorget. Innkjøring ved Drøbak Torg, inn bak Drøbak Kino og videre rett fram.

 

Åpningstider:

Mandag – fredag: 09.00 –17.00

Lørdag: 09.00 – 17.00

Søndag: 12.00 – 16.00

 

Sommeråpningstider:

Mandag – lørdag: 08.00 –18.00

Søndag: 12.00 – 17.00

 

Kontaktinformasjon

Grønthuset

Pavelstorget, 1440 Drøbak

Tlf 64 93 02 88

Legg igjen en kommentar