Se flere arrangement på Frogn Kommunes hjemmeside eller Meld inn et arrangement

Feb
5
Wed
Syltynn, topptrent … og dønn ærlig @ Smia Flerbrukshus
Feb 5@19:00-20:30
Syltynn, topptrent ... og dønn ærlig @ Smia Flerbrukshus

En av våre mest folkekjære komikere er endelig tilbake med nytt solo show! Rigmor Galtung er 50 år i år og dette feires med en humoristisk forestilling. Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, – og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert – og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen.

Forestillingen, «Syltynn, topptrent … og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg. Det «bor» nemlig veldig mange inni hennes hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter … Alle disse menneskene og figurene har vært med på å prege hvem Rigmor er. Det hun nå har funnet ut, er at alle egentlig er deler og fragmenter av hvem hun er, Rigmor. Først og fremst er allikevel dette er forestilling om å ha levd et halvt århundre,- en 50 års feiring av det å være menneske, på godt og vondt … og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre!

Bak scenen har Rigmor fått med seg et stjernelag av hjelpere. Blant annet skribent Elisatbeth Botterli fra «Nytt på Nytt» på NRK1, på regi Pia Foorebally, film/redigering Mona Moe, musikk Jon Rørmark og Geir Lillejord på kostyme. Gled dere!! Velkommen inn i stua til Rigmor!

Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)
Varighet: 80 min
Handicapped Accessible Info: Ta kontakt med Smia flerbrukshus
Adkomst : Dyrløkke bussstopp

Mar
7
Sat
UKM – Ungdommens Kultur Møtes @ Smia Flerbrukshus
Mar 7@13:00
UKM – Ungdommens Kultur Møtes @ Smia Flerbrukshus

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til UKM 2020. Selve mønstringen starter etter planen kl 13.00 lørdag 7. mars (vi tar forbehold om at klokkeslettet for oppstart kan bli noe endret). Alle barn og unge mellom 10-19 år kan delta. Vi gleder oss og håper vi ser DEG i Smia i mars.

Hva er UKM?

UKM er en forkortelse for Ung Kultur Møtes. Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

Se mer på: https://ukm.no

Mar
22
Sun
10 år med Erik & Kalle @ Smia Flerbrukshus
Mar 22@16:00
10 år med Erik & Kalle @ Smia Flerbrukshus

10 år er gått siden Erik Mogeno kom på andreplass i Norske Talenter, og bestemte seg for å leve av underholdning. For å markere dette har han satt sammen et stort jubileumsshow som skal spilles i hele landet i 2020.

Dette showet har Erik jobbet med i over 1 år og vil bli en magisk, og ikke minst en humoristisk reise for hele familien.
Her kommer noen av Erik`s mest populære buktalerkarakterer. Blant annet den hypre, og litt nervøse Rotta Geir. Den pene og flotte strutsen Erna, Grinebiteren Kjell, og ikke minst den alltid populære og litt spydige kaninen Kalle. I tillegg til noen flere overraskelser.
I tillegg til masse trylling, magi og publikumsmedvirkning som bare Erik kan gjøre det.

Erik Mogeno er kjent for sin gode formidlingsevne til barna, og vi garanterer et show barna vil snakke om i ettertid. Dette er en familieforestilling av høy klasse, og inneholder også morsomheter for ungdom og voksne. Etter over 2000 forestillinger over hele landet de siste 10 årene har du kanskje opplevd ett eller flere av Erik sine show tidligere.

Showet er helt nytt for anledningen, og inneholder nummer du aldri har sett tidligere. Så bli med å feire Erik Mogeno’s 10 års jubileum som profesjonell artist i Smia Flerbrukshus.

Les mer om Erik Mogeno på www.erikmogeno.com

Mar
27
Fri
Frida Ånnevik @ Smia Flerbrukshus
Mar 27@20:00
Frida Ånnevik @ Smia Flerbrukshus

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har etablert seg som en viktig stemme på norsk i vårt musikklandskap. Med fire utgivelser bak seg har Frida høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst gjort seg fortjent til tre spellemannpriser, side om side med sterke navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og Ole Paus for å nevne noen.

Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)
Konsertstart: 20:00
Adkomst : Dyrløkke bussstopp
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja