Oslofjorden Kunstsenter

Oslofjorden Kunstsenter finner du på venstre hånd når du kjører inn i Drøbak. Her arrangeres det utstillinger, workshops, aktiviteter for barn og malerkurs for voksne. Det er Elisabeth Frøberg (bildet) som står for driften. Velkommen til et miljø som føyer seg naturlig inn i Drøbaks mangeårige kunstnertradisjoner.

Aktiviteter for barn ...

Aktiviteter for barn …

Oslofjorden Kunstsenter drives av Elisabeth Frøberg. Lokalene ligger godt synlig på venstre hånd idet du kjører inn til Drøbak gjennom Osloveien. De arrangerer utstillinger med samtidskunst, kunstkurs og workshops for både voksne og barn. Her kan du oppleve spennende møter med enkeltkunstnere og temautstillinger med maleri, grafikk, foto og brukskunst.

... og malerkurs for voksne.

… og malerkurs for voksne.

På kurssiden tilbyr kunstsenteret ulike kunstkurs for voksne og barn, og bedrifter og foreninger er velkommen til kurs. Det er også muligheter for både kick-off og samlinger med skreddersydde opplegg for den enkelte bedrift.

Elisabeth har vært kunstner i 30 år, og kursholder i 20 år. Oslofjorden Kunstsenter åpnet dørene i Drøbak for fire år siden.

Åpningstider:  • Torsdag 12.00–16.00 • Lørdag 12.00–16.00 • Søndag 12.00–16.00

Kunstsenteret har en glimrende web-side med utstillingskalender og viser alle de bildene du kan kjøpe eller beundre på utstilling: http://www.oslofjordkunst.no