Drøbak, en spennende shoppingby!
Drøbak er ikke bare en nisseby, men også en nisjeby. Floraen av spennende butikker med overraskende produkter og tilbud gjør Drøbak til en spennende shoppingby!

Shopping i Drøbak

Søndagsåpent året rundt

For her dominerer ikke de store kjedebutikkene. I Drøbak finner du små, hyggelige forretninger med gaveartikler, klær og sko, antikviteter og kunsthåndverk. Her er det spennende å kikke innom! Ikke minst møter du smilende betjening som gir deg en hjelpende hånd før du fornøyd forlater butikken.

Yrende torghandel i sommer halvåret

De fleste butikkene er sentrert rundt Torget og i Storgata, hvor det også er sommermarked på torget fra april til september, og selvsagt før jul. Her kommer ”kremmerne” for å tilby sine varer. Det er et yrende liv når torghandelen er på sitt mest livlige.

Drøbak har vært et ”kjøpested” i flere hundre år, og holder denne rike tradisjonen levende. Nye forretninger vokser også fram i sentrum, vel verdt et besøk hvis du ønsker noe alternativt til de store kjøpesentrene. Her dufter det nybakt brød og egenprodusert sjokolade, du finner smykker, klær og manikyr.  Og byen er kjent for sin rikholdige flora av stylister og frisersalonger. Velkommen til et innovativt Drøbak Sentrum!

Les mer om shopping i Drøbak HER!