I Drøbak dominerer ikke de store kjedebutikkene – men de små, hyggelige forretningene med gaveartikler, klær og sko, antikviteter og kunsthåndverk. Her hersker personlig stil og fantasi. Bli med på en tur innom noen av byens toneangivende forretninger.

Mye morsomt å finne på Drøbak Torg. Hva med en god, gammeldags sparegris?
Mye morsomt å finne på Drøbak Torg. Hva med en god, gammeldags sparegris?

De fleste butikkene er sentrert rundt Torget og i Storgata, hvor det også er sommermarked fra april til september, og selvsagt før jul. Her kommer ”kremmerne” langveis fra for å tilby sine varer. Det er et yrende liv når torghandelen er på sitt mest livlige. Drøbak har vært et ”kjøpested” i flere hundre år, og holder denne rike tradisjonen levende. Velkommen til en hyggelig handel!

 

Kari Mette Rolfsen driver Calzado, en profilert kvalitetsbutikk i Niels Carlsens gate 6.
Kari Mette Rolfsen driver Calzado, en profilert kvalitetsbutikk i Niels Carlsens gate 6.

Calzado – jentenes skobutikk

Vi spesialiserer oss på sko, vesker og klær for kvinner. Skal du ut på reise? Vi har kofferter og reiseutstyr. Stort utvalg i sandaler fra Unisa, Bella Moda, Tommy Hilfiger, Hawaianas, Birkenstock, Fitflop mm. Stadig noe nytt på tilbud – stikk innom! Ta en titt på vår facebookside HER!

Gunnar Hamborg ønsker kundene velkommen i Niels Carlsens gate.
Gunnar Hamborg ønsker kundene velkommen i Niels Carlsens gate.

Hamborg: Klesbutikken mest for ham, men også for henne

I Niels Carlsensgate finner vi også en noe mer maskulin klesforretning. Hamborg har et klesutsalg innenfor «velkledt til hverdags», der fritidsantrekk tilpasset årstidene preger butikken. Men her er også «noe for henne». Vi sakser fra kundereaksjon på Facebook: «Stilren og fin butikk sentralt i Drøbak sentrum. Bra utvalg og hyggelig betjening. Er vel nesten den eneste butikken med herreklær noe som er veldig bra. Absolutt verdt turen.» Les mer HER!

Anne Kjersti Bjerka Gass ønsker velkommen til Annek's.
Anne Kjersti Bjerka Gass ønsker velkommen til Annek’s.

Annek’s – finn akkurat det plagget du trenger

«Alltid gode tips og utmerket service. Utvalg av både, klær, accessories og gaveartikler er utrolig på den lille plassen «Det skrev en av våre kunder

Annek’s er et koselig skattekammer i vakre Drøbak. Hyggelig betjening som hjelper deg å finne akkurat det plagget du er ute etter.
Det handler alltid om god stemning, sier eier Anne Kjersti Bjerka Aas (bildet). Produkter fra Colmar, Tommy Hilfiger , Hale Bob – og mye mer.
«Alltid gode tips og utmerket service. Utvalg av både, klær, accessories og gaveartikler er utrolig på den lille plassen.» Det skrev en av våre kunder på vår Facebookside – les mer HER!
Nina Larsen midt blant sine spennende produkter i No3 Drøbak.
Nina Larsen midt blant sine spennende produkter i No3 Drøbak.

No3 – interiørbutikken

En spennende livsstilsbutikk i Torggata 3. Hos oss finner du møbler med sjel, ting til bad, kjøkken, tekstiler og ting til hagen.
Kaffe og te i løsvekt. Fra Lom har vi deilig økologisk krydder. «Dette er Drøbaks desidert flotteste og koseligste interiørbutikk. Hvis du skal kjøpe noe til hjemmet, eller en gave til dem som har alt – mååå du innom No.3. Superhyggelig og koselige personal som vet hva de driver med. Terningkast 6++!» Tina Lindvall Selstad, anmeldelse på Facebook – les mer HER!
Eileen Tretli driver den stilsikre merkevarebutikken Crocodile Corner i Torggata 2.
Eileen Tretli driver den stilsikre merkevarebutikken Crocodile Corner i Torggata 2.

Crocodile Corner

Merkevarebutikk for dame og herre, midt i Drøbak sentrum som følger tidens puls enten du vil ha klær, sko eller klokke: Lacoste klær, sko og tilbehør / Aigle klær, gummistøvler og parkas / Ted Baker sko / Hugo Boss klokker / Tommy Hilfiger armbånd / Guess smykker. «Blid og hyggelig betjening, og super service. Masse lekkert i ulike prisklasser. Anbefales virkelig et besøk» skriver en kunde på Crocodile’s Facebookside, les mer HER!
Wenche Ødegaard og Solfrid Hestmark i Butterflys tradisjonsrike lokaler i Torget 4 – tidligere 'Julenissens Postkontor'.
Wenche Ødegaard og Solfrid Hestmark i Butterflys tradisjonsrike lokaler i Torget 4 – tidligere ‘Julenissens Postkontor’.

Butterfly – kvinnenes badebutikk

I vår butikk finner du et stort utvalg av badetøy, undertøy og nattøy for damer. Vi som jobber her har et ønske om å hjelpe deg med å finne den riktige bikinien, badedrakten eller det lille ekstra i BH-skuffen. «Kunnskapsrike folk med god kjennskap til varene i butikken. Godt utvalg av både undertøy og badetøy.» Dette skrev en av våre kunder på Facebook, les mer HER!
Palwinder Kaur er daglig leder i Matkroken i Kirkegata 9, like ved Drøbak Torg og Taxiholdeplassen.
Palwinder Kaur er daglig leder i Matkroken i Kirkegata 9, like ved Drøbak Torg og Taxiholdeplassen.

Matkroken – supermarked og postkontor

Midt i Drøbak finner du det du trenger av matvarer hos Matkroken, som er en del av Coop Norge. Særlig praktisk for alle lokale beboere, og båtfolk på besøk som kan rusle i butikken fra gjestehavna eller småbåthavna. Gratis parkering foran butikken og på Bankløkka (2 timer). Matkroken har også post-i-butikk. Søndagsåpent om sommeren – les mer om åpningstider HER!
Kirsten Fergestad og Jannike Kaarby ønsker nye kunder velkommen til Bunadrosens nyoppussede lokaler i Storgata 1.
Kirsten Fergestad og Jannike Kaarby ønsker nye kunder velkommen til Bunadrosens stilige lokaler i Wienerbrødskjæringa 1.

Bunadrosen – vi kan bunader og bunadssølv!

BunadRosen i Drøbak er en familiebedrift som har drevet butikk og systue siden 1990. De selger bunader, bunadsølv og bunadstilbehør. I tillegg driver de med omsøm, og tar imot stoff for brodering/montering. Her er det personlig service, gode priser og kort leveringstid. Gjennom årene har forretningen utviklet seg til en ledende nettbutikk innen bunader og bunadssølv – se HER!
Magdal og medhjelper Sissel Moe ønsker velkommen til et formidabelt vareutvalg i Storgaten 4.
Marianne Magdal og medhjelper Sissel Moe ønsker velkommen til et formidabelt vareutvalg i Storgaten 4.

Lyst & Lysthuset: La deg friste …

Lyst og Lysthuset er to livsstilsbutikker som ligger i hjertet av idylliske Drøbak. Her finner du interiør, klær, sko, vesker og tilbehør fra kjente merkevareleverandører som Katrin Uri, Cathrine Hammel, MosMosh, Lexington, Converse, Ilse Jacobsen, Dante6, Gustav, New House, Hoffz, Mentor, Debbie m.fl. Hos oss finner du også deilige duftende såper, duftlys og smakfull te til nytelse morgen og kveld, samt vår alltid nybrente kaffe fra den Gyldne Bønne. HER finner du flere opplysninger!
Helena Sundkvist Grude og Toril Skog hjelper deg med å finne de rette blomstene og plantene til alle anledninger.
Helena Sundkvist Grude og Toril Skog hjelper deg med å finne de rette blomstene og plantene til alle anledninger.

Hageland – det spirer og gror i Drøbak!

Et rikholdig plantesenter holder det blomstrende Drøbak med frø, planter og blomster. Grei parkering og sentral beliggenhet i Storgata 22. Her får du alt til hagen og inne. Dessuten faglig utførte blomsterbuketter, oppsatser og kranser. «Hyggelig betjening, kunnskapsrike og hjelpsomme. Der kjøper jeg alle blomstene mine!» Det skriver en kunde på Facebook, les mer HER!
Anette Haugerud Røst og Viktoria Magnusson ønsker velkommen til AZUR.
Anette Haugerud Røst og Viktoria Magnusson ønsker velkommen til AZUR.

AZUR – et preg av Gamle Drøbak

Hos AZUR i Storgata 21 møtes vi at et behagelig miljø og en salong med et rikt utvalg av pleieprodukter. Særpreget i den gamle tømmerbygningen skaper en varm atmosfære rundt de moderne, funksjonelle frisørstolene. Lafteveggene med gammelt tømmer er “hentet fram fra glemselen” og gir en flott kontrast som framhever tilbudet om moderne styling og klipp. Se hvordan de presenterer seg på Facebook HER!

De fleste som kommer til Drøbak passerer kjøpesenteret AMFI Drøbak City på Dyrløkke.
De fleste som kommer til Drøbak passerer kjøpesenteret AMFI Drøbak City på Dyrløkke.

AMFI Drøbak City – shoppingsenter / post i butikk

På Dyrløkke, like ved det nye flerbrukshuset SMIA, ligger shoppingsenteret Amfi Drøbak City. Her finner du supermarkedet MENY med ferskvareavdeling, og en lang rekke kjente butikker – de fleste av dem kjedeforretninger. Senteret er åpent 10.00 – 20.00 / 18.00 (Meny er åpent en time lenger). På senteret finner du disse forretningene: • Albin Frisør • Apotek 1 • Ark bokhandel  • B. Young • Bagorama • Bogerud • Café C • Christiania Belysning • Drøbak City Renseri • Eurosko • Holløkken • Ilmo optikk, ur & gull • Jernia City Farger • Junior barneklær • Kappahl • Kid • Lekia • Lindex • Meny med post i butikk • Mester Grønn • Moderns kafé • Narvesen • PC-spesialisten • Princess • Ramses Zoo • Solhuset • Sporten Drøbak • Sunkost • Telenorbutikken • Tilbords • Uno-X • Vita Exclusive.

For komplett presentasjon, åpningstider og kontaktinformasjon, klikk HER!

Legg igjen en kommentar