Søndagsbyen

Søndagsbyen Drøbak med søndagsåpne butikker med spennende vareutvalget, gallerier, restauranter og aktiviteter for hele familien.

Yrende liv med handel og servering på torget i Drøbak

Opplev, delta og nyt i ditt eget tempo.

Mangfoldige, sjarmerende Drøbak lever for og med søndagene. Det meste er åpent, tempoet er rolig og smilene sitter løst. Søndag er en følelse og en stemning som entusiastiske drøbakinger gjerne deler med gjester.

Kunst og kultur
Galleriene ligger tett og i gangavstand ved fjorden og i de små sentrumsgatene. Lokale kunstnere, utstillinger – ulike uttrykk, materialer og formater. Inntrykkene er gratis, kunsten personlig og i alle prisklasser.
Fra Follo Museums gamle dager og aktiviteter til aktuell satire i Avistegnernes Hus. Utstillinger i det vakkert beliggende Varmbadet, i Galleri Finsrud, hjemme hos Vera og i de mange små sentrumslokalene. Musikken er overalt og i ulike former; offisielle som konsertseriene i Drøbak Kirke og opera på Oscarsborg og de tilfeldige som oppstår når et par musikalske gjester på impuls setter seg ved pianoet eller plukker frem en gitar et kvarters tid på en kafé.

Shopping på en søndag i Drøbak
Butikkene er søndagsåpne og vareutvalget spennende. Mange av dem drives av kvinner som startet fordi de ønsket å tilby det særpregede og personlige som du ikke finner i kjedebutikker. Klær, sko, vesker og tilbehør i høy kvalitet og som ingen andre har. Den som leter vil finne!

Bølgen badeland
Aktiviteter for store og små, Bølgen badeland er nok en favoritt for de minste

Aktiviteter for hele familien
På Seiersten, fem minutter fra sentrum, finner du vår nye skatepark og badelandet Bølgen. I Drøbaks gamle sentrum har vi Akvariet, dere kan dra på stolpejakt eller ta den korte båtturen til Oscarsborg med sin historie og spennende aktiviteter. Om sommeren er Drøbak badebyen fremfor noen, kilometervis med strender fra sør til nord. Hos Tregaardens Julehus, derimot, er det jul året rundt. Du er selvsagt også velkommen til å kjøpe fisk og reker direkte fra båten og besøke markedet som er åpent hver helg. I Drøbak ønsker alt og alle velkommen, det gjelder også de velholdte gårdene som selger ved og egenprodusert mat i sesong, tilbyr hundekjøring og andre aktiviteter.

Håndverksbakeriet
Håndverksbakeriet i Drøbak har mye godt å kse seg med.

Tid for lunsj og middag
Du har mange kaféer og restauranter å velge blant. Nybakte lokale fristelser, spennende menyer fra alle verdenshjørner, en enkel pizza, staselig treretters eller sjømat? Se deg omkring, se på menyene og velg!