Dra på stolpejakt når du besøker Drøbak
Drøbak og Oscarsborg sett fra Håøya. Foto er litt manipulert, selve stolpen er satt inn. Original foto er tatt av Visit Drøbak & Oscarsborg / Mari Bareksten

Dra på stolpejakt i Drøbak denne våren

Denne påsken ble det mulighet til å starte på stolpejakt i Drøbak

Vanligvis blir ikke startet før i mai, men denne påsken blir det gjort et unntak i Drøbak. Det er mange som har begynt tidlig og da kan jo også Drøbak bli med på trenden. Stolpejakten trekker tusenvis av folk ut på jakt istedenfor å sitte i godstolen.

Stolpejakt i Drøbak og Oscarsborg

Stolpejakt er en friluftsaktivitet som går ut på å finne bestemte poster eller «stolper» i et gitt område. Grunnet at det starter tidlig i Drøbak i år, er det kun Drøbak sentrum og Oscarsborg dere kan jakte i i påsken. Stolpejakt kan være en morsom og utfordrende måte å oppleve nye områder på og tilbringe tid utendørs med familie og venner.

På stier/løyper og områder lenger opp fra sentrum er det fortsatt en del snø, så her blir det ikke stolpejakt før i mai som vanlig.

Ta med familien på stolpejakt i Drøbak denne påsken

Da er det mange gode grunner til å komme deg ut på tur med eller uten familien denne påsken. Var du en av de som var i Drøbak i julen og gikk på nissejakt, kan vi også fortelle at det er planer for dette også julen 2023.

Når du først er i Drøbak denne påsken, finnes det også andre hyggelige ting å ta med barna på. Vi kan nevne Bølgen badeland og Drøbak Akvarium som de fleste kidsa digger. Vel møt til en koselig påskefeiring i Drøbak.

Ta med barna til badeland på Bølgen i Drøbak
Drøbak Akvarium
Velkommen til opplevelser i Akvariet i Drøbak!