Bølgen Bad: Møtestedet for helse og glede

Da Bølgen bad & aktivitetssenter åpnet i juni, hadde over 1000 personer tegnet seg som faste medlemmer. Derved fikk Bølgen en «flying start», og interessen er økende for det flotte anlegget. Her finner mange et tilbud de har savnet, og som nå er åpent for alle året rundt.

bølgen-ill-logo-web«Det er ekstra gledelig at vi har fått mange kunder som aldri tidligere har trent aktivt med slike aktiviteter» sier daglig leder  Siv-Katrin Ramskjell. «Vi er en gledelig nyhet for folkehelsen, for mange av de som nå kommer hit har aldri vært i et treningssenter før».

Mer enn bare bad

I badet kan du svømme slik du selv vil, eller delta i gruppetimer i vannet og svømmekurs. Ved siden av alle badetilbudene, har Bølgen mye mer å by på: • Bølgen trening med et bredt tilbud for folk i alle aldre, med kyndige veiledere. • Bølgen helseklinikk, der du må bestille time – med fysioterapeuter, osteopater og naprapater. • Bølgen kafé byr på frokost og matretter gjennom åpningstiden. • Arrangementer som badebursdager, konferanser, møter med mere ønskes velkommen – det er bare å bestille tid for det du ønsker.

En stor stab av kvalifisert personale ønsker deg velkommen til Bølgen.

En stor stab av kvalifisert personale ønsker deg velkommen til Bølgen.

Bølgen Bad er lett å finne på Seiersten like ved innkjøringen til Drøbak. Hit kommer du lett med buss eller eget kjøretøy.

Bildene har vi lånt fra Bølgens hjemmeside – som vi anbefaler alle å besøke. Klikk HER!

BolgenBad-illustrasjon-web

bølgen-ill-2-web