Gårdsbutikken Tomtermais – friske grønnsaker året rundt

Tomtermais / Haneborg Gård mottok Innovasjon Norges Bedriftsutviklingspris i fjor. Det forteller det meste om denne populære selvplukk- og gårdsbutikken. Nå er det høysesong for grønnsaker i den trivelige gårdsbutikken, som også har mye annet å by på!

Ole Martin Tomter ønsker velkommen til Gårdsbutikk og selvplukk på Haneborg Gård nær Drøbak.

Ole Martin Tomter ønsker velkommen til Gårdsbutikk og selvplukk på Haneborg Gård nær Drøbak.

Folk strømmer til Haneborg Gård i Drøbak for å sikre seg det beste rett fra jordet. Om høsten er selvplukk, særlig av mais, i skuddet. Men gårdsbutikker holder nå åpent hele året. Kortreist mat rett fra bonden, dyrket i et veldrevet og naturlig gårdsbruk – er i skuddet som aldri før.

haneborg-collageHaneborg gård ligger i Frogn kommune på riksvei 153 ca 4 km fra Drøbak sentrum. Gården er på 148 da dyrket mark og 100 da skog og leier i tillegg 563 da i nabolaget. Haneborg har leveringsavtale med Coop Norge på kålrot. I tillegg til dette kryr det av interesserte som driver med selvplukk av mais, bønner og andre grønnsaker. Du kan også handle ferdig høstet til hyggelige priser i Gårdsbutikken, som også er åpen gjennom vintermånedene. Les mer på deres hjemmeside.

haneborg-gronnsaker_1377Se videoen fra gården!

Innovasjon Norge har laget en fil om Haneborg Gård i forbindelse med Bedriftsutviklingsprisen for 2017. Den finner du på lenken nedenfor. Der finner du også oppdatert informasjon om hvordan du kommer til Haneborg Gård samt åpningstider og hvilke grønnsaker som er mest i skuddet, ta kontakt: http://www.tomtermais.no

Se mer av denne spennende gården i Frogn: https://www.instagram.com/tomtermais/