Turist-informasjonen i Drøbak

Turistinformasjonen ligger i Båthavna. Her får du personlig service året rundt.

Turistsjef Atle Conradsen ønsker velkommen til Drøbak.

Turistsjef Atle Conradsen ønsker velkommen til Drøbak.

Turistinformasjonen har inngående kjennskap til alt som rører seg i Drøbak. I kontorlokalene ved Sjøtorget (søndre ende av Småbåthavna) får du hjelp til å bør bedre kjent med hva Drøbak har å by på.

Kontoret har åpne dører hele året, og ekstra åpningstider om sommeren. Det som finnes av brosjyrer over det meste som skjer i regionen finner du her. Alle har sine spesielle ønsker, og alt du trenger vite ut over generell informasjon – det kan du spørre Turistinformasjonens medarbeidere om.

Vegg i vegg ligger Drøbak Akvarium, som er fylkets mest besøkte attraksjon. Er du for første gang i Drøbak, får du gode tips av turistsjefen hvor du bør gå når det gjelder mat, drikke og opplevelser. Napper du med deg en brosjyre for vandring i Drøbak, får du nyttig historie om Drøbaks trehusbebyggelse med deg på veien. Turistinformasjonen drives i regi av Frogn Kommune.

 

[google-map-v3 width=»290″ height=»350″ zoom=»15″ maptype=»roadmap» mapalign=»center» directionhint=»false» language=»default» poweredby=»false» maptypecontrol=»true» pancontrol=»true» zoomcontrol=»true» scalecontrol=»true» streetviewcontrol=»true» scrollwheelcontrol=»false» draggable=»true» tiltfourtyfive=»false» addmarkermashupbubble=»false» addmarkermashupbubble=»false» addmarkerlist=»Havnegata 4, Drøbak, Norge{}information.png{}Turistkontoret i Drøbak» bubbleautopan=»true» showbike=»false» showtraffic=»false» showpanoramio=»false»]

Åpningstider

Drøbak Turistinformasjon 2019:

15. juni – 15. august:
• Mandag –Fredag 10.00 – 15.00
• Lørdag–Søndag: 11.00 – 15.00 pm

Resten av året (ukedager):
• Mandag – Fredag 09.00 – 15.00.

Direkte telefon: 64 93 50 87

E-post:
turistinformasjonen@frogn.kommune.no

 

 

Offentlig service i Drøbak

• Legevakt i Frogn: Tlf 64 87 19 30 (Akutt/livstruende: Ring 113)

• Apotek 1 Drøbak Sentrum: Storgaten 18 / Tlf 64 90 77 80

• Drøbak Postkontor finner du nå hos Matkroken i Sentrumsgården ved torget.

• Drøbak Bibliotek finner du også på torget.

• Frogn Kommune: Rådhusveien 6. Tlf 64 90 60 00 / www.frogn.kommune.no